Groepen 1 -2 op stap.

Weekbericht

Afgelopen weken zijn de kinderen van groep 1 en 2 op excursie geweest. Onze eerste excursie was naar het zwembad Geestmerend. Sebastiaan Gerber had ons uitgenodigd voor een bezoek. Een leeg zwembad is wel heel bijzonder. De machine kamer was erg indrukwekkend. Sebastiaan heeft ons veel laten zien en verteld. Hierbij willen wij hem heel hartelijk bedanken. Ook dank aan de begeleiders!!!

Dapperstal
Afgelopen donderdag brachten wij een bezoek aan de manege Dapperstal (http://www.dapperstal.nl) in Sint Maarten. Dit vanwege ons nieuwe thema ”mag ik met je mee?” We zijn hier op zoek gegaan naar een geschikt paard voor Sinterklaas. Wat hebben we genoten!! Dank voor de gastvrijheid. Fijn dat er weer zoveel ouders met ons mee zijn gegaan. Op de website kunt u binnenkort een aantal foto’s zien van de excursies. Uw kind kan er vast veel over vertellen.

Juffen van groep 1 en 2
Op zoek naar een geschikt paard voor Sinterklaas bij de Dapperstal (www.dapperstal.nl) Op zoek naar een geschikt paard voor Sinterklaas bij de Dapperstal (www.dapperstal.nl)