Een nieuw schooljaar

Weekbericht

Het schooljaar is, na een zeer zonnige zomervakantie, tussen groeizame regenbuien door, weer van start gegaan. Vorige week zijn alle meesters en juffen druk doende geweest om het schone lokaal weer goed en gezellig in te richten. Afgelopen vrijdag kwamen we als team bijeen. We hebben stil gestaan bij elkaars vakantieverhalen, en ook bij al het extreme wereldleed dat deze zomer tot ons kwam. Wat betekenen wij als school daarin voor onze kinderen? We staan niet altijd stil bij hoe perfect en veilig ons land toch eigenlijk georganiseerd is… Laten we daar zuinig, trots en respectvol mee omgaan…
Bijzonder welkom aan de nieuwe leerlingen in de groepen 1-2. Kinderen die vandaag echt voor ’t eerst naar de basisschool gaan. Daarnaast enkele kinderen die door verhuizing in enkele andere groepen nieuw zijn. Een beetje spannend is dat vast wel. We hopen dat iedereen goed geholpen wordt door medeleerlingen en leerkrachten om zich snel goed thuis te voelen. En ook dat nieuwe ouders snel hun weg zullen vinden op de St. Barbara.
Op de website heeft u al kunnen zien dat de 5 nieuwe collega’s zich kort aan u hebben voorgesteld. We doen ons best om hen zich snel bij ons thuis te laten voelen.
Hartelijk welkom, veel plezier en succes allemaal!!!