Hulp bij gezinsvieringen

Weekbericht

Binnenkort zijn er weer gezinsvieringen . Er is aan iedere viering een klas/groep verbonden. De kinderen helpen ons tijdens deze viering door voor te lezen of iets anders te doen. Nu het lijkt het ons leuk als er een of meerdere ouders uit deze groep ons helpt met het maken van deze viering. Op 11 oktober is het een Maria viering en hieraan verlenen de communicanten van 2014 hun medewerking. Dus, bent u ouder van een van deze communicanten en lijkt het u leuk om ons een keer te helpen, laat het ons weten!

Het maken van deze viering doen we op 1 avond en dan hebben we meestal nog wat kleine voorbereidingen vlak voor de viering zelf. Op 8 november is het de beurt aan groep 7. Dus ouder(s) van groep 7 en groep6/7 lijkt het u wat en heeft u leuke/gekke ideeën voor de gezinsviering, laat het ons weten Wij zijn heel blij met jullie hulp en er kan heel veel!!

Groeten van de meiden van de gezinsviering,

Mariose Huits(voorganger tijdens de diensten),Jolanda Pronk(moeder van Mel en Sem) jolanda-pronk@kpnplanet.nl (mailto:jolanda-pronk@kpnplanet.nl) Moniek Kleyer(moeder van Iris Groot) moniekkleijer@hotmail.com (mailto:moniekkleijer@hotmail.com), Margaret vd Ham(moeder van Romy) l.vander.ham@quicknet.nl