NIEUWS VAN SEVEN ELEVEN

ingevoerd op 25-10-2015

NIEUWS VAN SEVEN ELEVEN

Je kunt ons vinden bij de Hoge Akker in Tuitjenhorn op de eerste verdieping aan de kant van de Dorpsstraat.  Voor de knutselclub gebruik je de ingang aan de linker zijkant van het gebouw. Daar naar binnen, dan rechts en bij de trap naar boven.

Voor de avondclub gebruik je de ingang rechts voor aan het gebouw. Daar loop je rechtdoor de trap op. (Alles bekeken met je rug naar de slager en bakker toe)

Om alles zo snel mogelijk op orde te krijgen willen we dan ook gelijk starten met de verlenging van het lidmaatschap. Deze kosten zijn: € 2.50. Heb je nog geen lidmaatschap, maar wil je die wel? Dan betaal je 1 keer

 € 4.-. Als je lid bent betaal je bij de activiteiten  € 0.50 i.p.v. € 1.- die we rekenen bij een niet-lid, tenzij anders vermeld staat.

De knutselclub is elke vrijdag van 15.30 – 16.30 uur m.u.v de schoolvakanties. Nieuw dit jaar is de open inloop, waarbij de gewone kosten gelden, maar waar verschillende knutselmogelijkheden zijn in 1 thema.

Programma van de knutselclub:

30 oktober: Gekleurde bladeren
6 november: Lampionlichtje
13 november: Schimmenspel
20 november: Schimmenspel afmaken

De avondclub van Seven Eleven is elke vrijdag van 19.30 – 22.30 uur.

Programma van de avondclub:

30 oktober: Open avond
6 november: Casinoavond
13 november: Crea 10+ (hou voor de kosten en het idee facebook in de gaten!)
20 november: Zwemmen (de kosten hiervan worden vermeld op facebook!)

Voor de komende activiteiten hoef jij je alleen op te geven voor zwemmen en het is handig als je ook mee wilt doen met de crea 10+ om dit door te geven. Dit mag via Facebook!

Maar wil je meer informatie, dan kan je bellen naar  Rinus; via 0226-393525 (na 18.30 uur) of mailen naar seveneleven@quicknet.nl


Ons adres: Hoge Akker, Dorpsstraat 35,  Tuitjenhorn

Email: seveneleven@quicknet.nl

seven eleven seven eleven