Tuitjenhorn kleurt oranje

 Programma Koningsdag 2022

We beginnen deze feestelijke dag met het uithangen van de vlag!

09:00 uur           Opening “Tuitjenhorn kleurt Oranje” door wethouder Jelle Beemsterboer bij het                                         Jozefpark.             

Start de Koningsdag vrolijk met de versier je fiets wedstrijd! Wil je ook een prijs winnen met de gaafste Oranjefiets van Tuitjenhorn? Kom dan met je versierde fiets, step, skelter, kinderwagen of ander vervoersmiddel om 09:00 uur bij het St. Jozefpark. We hebben superleuke prijzen voor de leukste, hipste of gezelligste fiets of ander vervoersmiddel. Je hebt altijd prijs als je met je versierde fiets komt.

Versiertips: Oranje en rood-wit-blauw gekleurde slingers en/of crêpepapier door de spaken en over het frame spannen. Fietsen maken daarnaast echt de blits met vlaggetjes en versierde bogen van pvc.

                             

Na de opening laten we onder muzikale begeleiding van de fanfare onze mooie versierde fietsen zien tijdens de optocht naar Sportpark de Kuil.

Het ochtendprogramma start na aankomst met de versierde fietsen.

Er is een spectaculaire openingsact, zorg dat je erbij bent!

Op het sportpark start de voorselectie van het panna toernooi die ’s-middags wordt voortgezet op de vrijmarkt. Verder is er genoeg te doen met  een grote stormbaan, allerlei  spellen en schminken.

Voor opgave van de panna zie hieronder.

 

09:30 uur           Voor onze senioren is er een gezellig samenzijn in het St. Jozefpark met een leuk muziek optreden. Uiteraard zijn seniore niet-inwoners van het St. Jozefpark ook van harte welkom in het St. Jozefpark. Een gezellige ochtend met een hapje en een drankje.

 

13:30 uur           Start vrijmarkt op de Dorpsstraat. Ruim je zolders en garages op en maak een ander blij met jouw overbodige spullen en verdien meteen wat zakgeld! Opgeven voor een plekje op de vrijmarkt kan via oranjetuitjenhorn@hotmail.com. Je krijgt altijd een bevestiging van deelname.

 

13:30 uur           Start grote finale van het panna toernooi voor de jeugd op de vrijmarkt bij Café de Vriendschap. Jongens en meisjes,  iedereen is welkom om een balletje te komen trappen. Geef je op bij Sebas Gerber via bs.gerber@ziggo.nl, 06-13840795 of oranjetuitjenhorn@hotmail.com. Opgeven kan tot en met 20 april, VOL=VOL, opgeven op Koningsdag zelf kan niet. Er zijn fantastische prijzen te winnen!

 

16:30 uur           Einde van de vrijmarkt

 

Mocht u de collectie gemist hebben, kunt u uw donatie overmaken op NL11RABO0363252150. Wij zijn blij met alle donaties!

Zo kunnen wij van Koningsdag een leuke dag maken voor alle Tuitjenhorners!

 

DE ORANJEVERENIGING TUITJENHORN WENST IEDEREEN EEN FIJNE EN GEZELLIGE DAG TOE.

JULLIE KOMEN TOCH OOK??              

oranje vereniging Tuitjenhorn oranje vereniging Tuitjenhorn