Inschrijving timmerdorp en snuffelstage Tuitjenhorn 2022

Woensdag 18 mei om 20.00 uur

Dit jaar zal voor de 7e keer timmerdorp in Tuitjenhorn worden gehouden.

Gedurende 2 dagen, op woensdag 24 en donderdag 25 augustus, kan er naar hartenlust getimmerd worden. Dit jaar hebben we een nieuwe locatie: het mooie grasveld bij het oude gemeentehuis aan de Oudewal.

Timmerdorp is bedoeld voor de kinderen die nu in groep 4 t/m 8 zitten en is alleen voor de kinderen die in Tuitjenhorn wonen of in Tuitjenhorn op school zitten.

De inschrijving voor deelname zal starten op woensdag 18 mei om 20.00 uur. Inschrijven kan middels het digitaal invullen van een inschrijfformulier op onze website www.jeugdtuitjenhorn.nl. Aan het inschrijfformulier is een online betaling van het inschrijfgeld gekoppeld. De kosten bedragen € 15,00 per kind. Wees er op tijd bij want vol =vol!!

Opgave is individueel, wel kan een voorkeur opgegeven worden bij wie uw kind in het groepje wil. Bij opgave van uw kind/kinderen dient  een ouder/verzorger/opa zich minimaal 1 dag op te geven om te helpen. Deze hulp kan tijdens de timmerdagen of bij het opruimen zijn.

SNUFFELSTAGE kinderen groep 3

Ook organiseren we dit jaar op de 2e timmerochtend, donderdag 24 augustus, weer een snuffelstage voor de kinderen die nu in groep 3 zitten (en het volgend schooljaar in groep 4).

Samen wat moois timmeren, kijken naar de hutten die er getimmerd worden en als afsluiting mogen ze bij ons blijven eten. Kortom: een prachtige kennismaking met ons schitterende timmerdorp waar ze een jaar later zelf aan mee mogen doen.

Inschrijving voor de snuffelstage kan middels het sturen van een mail naar info@jeugdtuitjenhorn.nl en dus niet via het online inschrijfformulier op onze website. Vermeld in de mail de naam van uw kind, de groep waarin uw kind zit en uw 06-nummer. U ontvangt na inschrijving een tikkie van ons  a € 5,00.

Alleen samen kunnen we er weer een succes van maken!!

update update